Hoppa till sidans innehåll

2-1 förlust borta mot Höörs IS

05 AUG 2012 13:27
Det blev inga poäng med hem trots en bra match av VMA.
  • Uppdaterad: 05 AUG 2012 13:43

Hemmalaget startade matchen lite vassare genom ett snabbt djupledsspel. I den 13:e minuten så gav detta upphov till en frilägesutvisning på Rasmus Lundin. Men trots en man mindre så höll VMA ändå spelet väl uppe halvleken ut. Bägge lagen hade sina chanser men det var endast hemmalaget som lyckades spräcka nollan. Detta skedde i 35:e minuten.

Andra halvlek fick en lite oväntad matchbild. Trots att VMA var en man mindre så var man det spelförande laget. Med ett fint och snabbt rullande passningsspel så kändes det snarare som att VMA var en man mer. Detta resulterade i en kvittering genom Berwa Rewar i 74:e minuten.
VMA fortsatte sitt fina spel och hade bra chanser att även ta ledningen. Men i Höörs mål stod en storspelande Joel Ringström i vägen.
Istället är det hemmalaget som utnyttjar ett läge ett par minuter från slutet och 2-1 i baken är ett faktum. Detta mål kändes väldigt väldigt tungt då VMA dominerade matchen rätt klart i detta skede.
VMA vaskade trots detta fram ett ypperligt läge att kvittera. Rasmus Nilsson fick ett friläge mot Ringström och kunde knappast fått till sitt avslut bättre. Ändå är Ringström i Höörs mål helt omutlig och lyckas få en hand på bollen och rädda.

Det blev som sagt en tung förlust. Men det är bara att bryta ihop och komma igen. Man får ta med sig det fina spel man visade upp så kommer snart förlusttrenden att brytas. Förhoppningsvis redan nu på lördag kl. 15:00 då man tar emot Bergkvara AIF hemma på Arkelstorps IP.

 

Matchfakta

Höörs IS matchreferat

VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info