Hoppa till sidans innehåll

3-2 förlust borta mot Nike

03 OKT 2011 01:08
VMA:s allt tunnare trupp orkade inte stå emot ett heltaggat hemmalag.
  • Skapad: 03 OKT 2011 01:08

Ser man till den totala matchbilden så kan man inte säga annat än att Nike tog en rättvis seger.
Annars var det faktiskt VMA som började klart bäst. Man skapade ett par riktigt fina lägen som kunde gett ett tidigt ledningsmål. Men det dröjde ändå inte alltför länge. I 20:e minuten så kommer Berwa in ifrån sin vänsterkant och skjuter snyggt in 1-0 till VMA.
Efterhand så tar hemmalaget över mer och mer. VMA lyckas dock hålla ledningen halvleken ut.

Andra halvlek fortsätter Nike ha övertaget och VMA börjar redan se tröttkörda ut. Efter 10 minuter så tror de flesta att hemmalaget lyckas kvittera. Men bollen tar i stolpens insida. Istället är det VMA som i snabb spelvändning kan göra 2-0. Det är Pierre Rosén som på volley snyggt trycker in ett inlägg ifrån högerkanten. Ett mål som kanske inte kändes helt logiskt så som matchen såg ut i detta läget. Men Nike som satsade allt framåt lämnade stora öppna ytor bakåt. Även om VMA:s anfall endast blev sporadiska så var det inga dåliga lägen man fick. Effektiviteten var tyvärr inte den man kunde önska sig.
Till sist så skulle även hemmalaget få utdelning. Reduceringen till 2-1 kom bara minuterna efter Roséns 2-0 mål. Efter några minuter ytterliggare kom även kvitteringen 2-2.
Ett tröttkört VMA försökte ändå hålla uppe spelet på slutet. Och när det började kännas som att man kanske ändå skulle orka klara oavgjort så kom nådastöten i matchens nästsista minut. Förlust med 3-2 var ett faktum.

 

Det blir sista omgången som avgör om VMA kan behålla sin kvalplats. Man har både Höllviken och Nike flåsande i nacken. Det positiva är dock att man har det hela i egna händer.
Trots avstängningar och skadefrånvaro så gäller det nu att samla de sista krafterna och ge precis allt mot BK Olympic hemma i Arkelstorp på lördag kl. 14:00.

Vi ses då för att stötta laget!

VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info