Hoppa till sidans innehåll

Ny seger

30 MAR 2018 17:27
Ny match och en ny motståndare. Idag var det ett lag som vi har haft väldigt svårt med under några år nämligen Vittskövle som i år kommer att spela i Kristianstadsfemman.
  • Skapad: 30 MAR 2018 17:27

Idag hade vi gjort en hel del förändringar i truppen och det var flera spelare som fick sin första start för året. Det känns gott att ha en bred trupp där vilken spelare som helst egentligen kan starta och göra det bra. Matchen inleddes trevande men efter en kvart satte sig spelet och vi skapade under halvleken flera riktigt bra chanser där deras målvakt genom bra agerande endast släppte in en mål under halvleken. Målet gjordes utav Alex som lossade kanonen strax utanför straffområdet och målvakten undrade nog mest vad det var som small bakom honom. I pausen blev det lite pekpinnar och den andra halvleken styr vi helt och hållet enligt mig. Vi skapar flera chanser även i denna halvlek. Oliver blir fälld i straffområdet och Robin sätter säkert bollen i mål. Några minuter senare är det dags för vår andra ytterback att komma i målprotokollet på ett lobbskott  snyggt i mål . Dagens fjärde mål görs utav Robin som fri med målvakten rundar honom och gör 4-0. I matchens sista spark gör så Vittskövle 1-4 . 

Summering: En stabil insats där vår bredd i truppen blev synlig och gjorde det bra. Det blir en härlig säsong med många spelare som kan göra ifrån sig under säsongen och det är ett lyxproblem att plocka ut en startelva framöver. 

Dagens tre utropstecken.

! - Anton Nilsson var stabil i målvaktsrollen. 

!! - Våra målfarliga ytterbackar

!!! - Vår bredd och stabilitet.

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info