Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort 2-2 hemma mot Ljungby IF

14 MAJ 2010 14:06
VMA lyckas jobba till sig en poäng efter 0-2 underläge i halvtid.
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2010 12:57

Under första halvlek så var det VMA som ägde mest boll. Men man skapade inga som helst målchanser. Det var istället Ljungby som lite väl enkelt tilläts göra både 0-1 och 0-2 under matchinledningen. Speciellt 0-2 målet föregicks av ett väldigt tamt agerande av hemma försvaret. Sanningen är att bortalaget var mycket närmare ett 0-3 mål än vad VMA var en reducering under första 45.

 

Andra halvlek så var mönstret i princip detsamma. Dock så lyckades VMA nu i varje fall komma till en del bra lägen . Bästa chansen hade Grahm som helt fri med målvakten missade. Däremellan hade även Ljungby en del riktigt heta lägen att döda matchen. Men med lite tur samt en skicklig Eklund i målet så lyckades man hålla tätt.
I jakten på ett mål så skickades planens gigant Anders Giselsson uppåt i banan och man övergick till en 3-backs linje. Med 20 minuter kvar och i samband med en hörna så byttes Otto Evesson in. Han fick direkt ett jätteläge att nicka in ett mål men bollen smet precis utanför. Istället kommer reduceringen till 1-2 när det återstår 7 minuter av matchen. Det är inbytte Mattias Kardum som slår ett fint inlägg ifrån högerkanten som Grahm snyggt nickar i mål. I matchens sista minuter så är VMA kvar i ett anfall där nästan hela laget är på offensiven. Bollen hamnar hos Evesson som får på ett bra skott och hela Ädlavallen jublar när 2-2 målet letar sig in.

Så som matchen sett ut så kändes det oavgjorda resultatet som en seger. Det var verkligen en vunnen poäng.

Bäst på planen idag var Giselsson. Han och Eklund i målet var de enda som kunde kvittera ut överbetyg. Men även Grahm med sitt mål och inbytta Mattias Kardum och Otto Evesson som med sina bra och pigga inhopp verkligen bidrog till att klara en pinne idag.

VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info