Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort mot Wä

26 MAR 2016 16:25
Påskafton och ny match mot ett division 5 motstånd.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2016 19:09

Vi kom till matchen med flera bra prestationer de senaste veckorna. Vår ambition var att ta vid där förra matchen avslutades men det blev inte riktigt så. Wä tar ledningen i de första minuterna efter en vacker lobb över vår målvakt där vi i tidigare skede går bort oss genom att tjuvrusa. Vi är det bollförande laget men skapar inga jätteheta chanser mer än avslut utanför straffområdet. Halvleken fortlöper och spelet för vi med några farligheter vid fasta situationer och Wä skapar chanser på våra misstag. 

 

I pausen är det mycket frustration kring vår egen prestation men vi bestämmer oss för att göra det enkla och börja med en förbättrad press. Vi fortsätter att föra spelet och Wä är duktiga på att ställa om när vi är oorganiserade. Efter en kvart är där en händelse som ger Wäs spelare ett solklart rött kort och efter den händelsen dör matchen en aning. Vi lyckas efter ett bra passningsspel göra 1-1 genom Felix som placerar in sitt skott i burgaveln. Matchen böljar sista 15 och det kunde blivit mål på båda håll.

 

Sammanfattningsvis: En av våra sämre insatser under försäsongen och vi saknar den rätta glöden för att göra ett hårt arbete. Dessutom gör vi det alldeles för enahanda när vi ska ta oss fram i vårt anfallsspel och tidigare har vi haft en stor variation i vårt anfallsspel. Tyvärr drabbas vi av två skador som innebär någon eller några veckors vila. 

Skribent: Stefan Persson
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info