Hoppa till sidans innehåll

Seger i miniturnering

11 FEB 2017 18:13
Då var det dags för premiär för träningsmatchandet. Vi deltog i en inbjudningsturnering i Fjälkinge tillsammans med just Fjälkinge, Edenryd och Vanneberga.
  • Skapad: 11 FEB 2017 18:13

Vi luftade 21 spelare under dagens matcher och vi inledde mot Edenryd IF. Edenryd har samlat på sig flera intressanta spelare och siktar högt i årets division 6. Vi styrde spelet under inledningen och gjorde 1-0 genom Robin efter ass från Mattias. Robin kom fri med målvakten och placerade in första målet. I den andra halvleken fick Edenryd utdelning direkt på sina få chanser och tog ledningen med 2-1. Minuten efter deras ledningsmål drev Fredrik upp bollen på kanten och slog ett inlägg. Oliver mötte inlägget med pannan och placerade in bollen i nättaket. Matchen slutade 2-2.

Därefter var det dags för 8 spelarbyten i startelvan och prestigemöte mot seriekollegan Fjälkinge. Det märktes att det var lite uppbröstning inför serien. Fjälkinge hängde inte med i vårt passningsspel och nyförvärvet Anton Nordfeldt gjorde snyggt 1-0 till oss i mitten utav halvleken. Efter en hörna höll sig Mattias framme och stötte in 2-0. I den andra halvleken blir skillnaden mellan lagen ännu tydligare och vi gör ytterligare två mål. Oscar gör 3-0 och Pierre 4-0. I slutet utav matchen är vi nonchalanta i bollmottagningen och Fjälkinge gör ett tröstmål. En bra prestation från oss mot våra seriekollegor där flera spelare visade bra takter. 

I den sista matchen väntade Vanneberga och det blev vår sämsta prestation för dagen. Vi hade ingen gemensam press och slarvade en hel del i passningsspelet. Vanneberga gör 1-0 på ett slumpmål och i den andra halvlekens början kvitterar Oscar med en nick trots all uppvaktning han har i den situationen. 

Vi vinner turneringen på en seger och två oavgjorda. Vi är i början på säsongen och det märkts  men det fanns många goda delar i vårt spel. 

Vi tackar Fjälkinge för deras initiativ och önskar våra motståndare lycka till framöver. För oss väntar Växjö nästa helg där vi ska försvara vår turneringsseger från ifjol. 

 

Forza VMA

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info