Hoppa till sidans innehåll

Seger med 4-2 mot Genarp

20 MAJ 2018 13:52
Match mot ett Genarp som tagit 10 poäng innan dagens match, men vi var på gång efter förra veckans urladdning.
  • Skapad: 20 MAJ 2018 13:52

Vi var väl medvetna om Genarps styrkor men matchens inledning gav just dem lägen som vår målvakt fick göra fina räddningar på. Efter första kvarten jämnades spelet ut och vi tog över mer och mer med vårt fina passningsspel. I den 25 minuten hittar Samme Oscar som dundrar in 1-0  från långt avstånd. Vi fortsätter och föra matchen medans våra motståndare slår långa bollar på sina tre spelskickliga spelare längst fram. Precis innan paus gör Oscar 2-0 på ett riktigt viljemål och skönt att gå till pausvila med dessa siffror. Vi pratar om att inte ge dem något att jobba med första 10-15 minuterna utan vara tighta. Det höll i två minuter då deras ena forward nickade in 1-2. Vi blev skärrade och tappade allt vårt fina passningsspel och började skicka längre. Vi blev slarviga i våra värderingar med bollen och Genarp tilläts föra matchen. 

Vi blev tillbakatryckta men vi ju längre halvleken gick blev vi farligare i våra omställningar exempelvis i den 75 minuten när vi efter fint passningspel skjuter i stolpen genom Ström. Några minuter senare gör vi 3-1 genom Robin och minuten senare punkteras matchen utav Oscar. I matchens absoluta slutskede gör Genarp ett reduceringsmål. 

Sammanfattning: En god insats sett över hela matchen, där vårt spel är som bäst i den andra delen utav båda halvlekarna. Vi jobbar för varandra och stöttar varandra på många olika sätt. Vi visar prov på hög kvalite i vårt passningsspel och uppbyggnaden utav anfallsspelet. Nu väntar Hjärsås/Värestorp på onsdag och det blir alltid tuffa bataljer. 

! Oscar 3 mål

!! Vårt passningspel under delar av matchen.

!!! Vår arbetsinsats en för alla alla för en.

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info