Hoppa till sidans innehåll

Seger mot Farstorp

04 MAJ 2016 21:31
Idag var det åter dags för hemmamatch och denna gången stod obesegrade Farstorp för motståndet.
  • Skapad: 04 MAJ 2016 21:31

På förhand en match mellan två obesegrade lag som gjort flera bra prestationer. Vi inledde som brukligt att äga matchen och skapa flera riktigt bra chanser som borde vara mål, men tyvärr är vi slarviga i avslutslägena. Alex hittar Ola i djupled och han gör 1-0 i den femte minuten. Vi fortsätterr att pumpa på men får inte mer utdelning och Farstorp tillåts komma i farliga omställningar. Kvitteringen kommer i den 20 minuten och matchen jämnas ut i den resterande delen utav halvleken. Det skapas chanser åt båda håll men utan resultat. I den sista minuten av halvleken får Samuel drömträff utanför straffområdet och vi går till paus med 2-1. 

 

Vi gör justeringar och styr händelserna i den andra halvleken. 3-1 kommer genom Ola som efter skarv från Oscar rundar målvakten och gör mål. Några minuter senare blev Oscar hårt hållen och dragen i tröjan vilket innebar straff. Oscar är iskall från punkten och det står 4-1. Matchen är vår och vi styr spelet helt och fullt. Farstorp får ny luft när deras skyttekung dundrar in 2-4 i den 70 minuten. Vi fortsätter att äga matchen och i den 86 minuten rullar vi upp våra motståndare. Samuel hittar Oliver och det står 5-2. Tre minuter senare gör Oliver sitt andra då han överstegsfintar och placerar bollen utom räckhåll nära krysset. Inte illa 2 mål på 9 spelade minuter.

 

Sammanfattningsvis: Återigen vinner vi helt rättvist och denna gången mot ett motstånd som lyckats bra tidigare under säsongen. Korta perioder lyckas motståndaren hålla jämna steg men sett över 90 minuter är det än så länge ingen som har kunnat mäta sig med oss. Vi fortsätter med bortamatch mot Lönsboda nästa onsdag men innan dess är det U-laget som spelar mot Broby på måndag.

 

Forza VMA

Skribent: Stefan Persson
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info