Hoppa till sidans innehåll

Spännande avslutning på serien

24 SEP 2009 01:26
Efter en otrolig höstspurt så står nu VMA inför säsongen sista match.
  • Uppdaterad: 24 SEP 2009 23:29

Det kommer bli strid in i det sista om de två åtråvärda topplaceringarna. Hela 5 lag kämpar om minst en kvalplats mot div2. Det hela kan sluta på så många olika sätt så det orkar vi inte beskriva här. Men VMA kan sluta serien på allt från en 1:a plats till en 5:e plats.
Som tur är så har man minst en kvalplats helt i egna händer. Vinner man över IFK Berga och inte Älmhult vinner sin match med minst 6 mål mer än VMA så blir det div2-kval. Skulle däremot Rydaholm samtidigt förlora sin match mot OAIK så blir det serieseger för VMA.

 

Som sagt så är det inget annat än vinst som gäller mot IFK Berga. Men det blir ingen lätt uppgift utan det är fortsatt 100% fullt fokus som gäller. Berga visade bra karaktär då de med kniven på strupen lyckades slå Växjö BK senast. Vi vet också sen tidigare att de kan spela ett snabbt och rakt spel och skapar en hel del målchanser. Så det gäller att vara på tå från start.

Se nu till att sluta upp för VMA IK och ta med familj, vänner och grannar till Arkelstorps Idrottsplats kl. 15:00 på lördag. I samband med matchen så kommer det även att bjudas en presentation av ungdomslagen. Allt avslutas med ett rejält godisregn.

 

I matchen mot Älmhult fick Giselsson sitt tredje gula kort och är därmed avstängd. Nils Ekvall som var bortrest är tillbaka. I övrigt är det inga som helst ändringar sen sist. Följande lag togs därmed ut efter torsdagens träning.

Kristian Önnervik
 
Mattias Kardum
Nils Ekvall
Niklas Svensson
Håkan Leo
 
David Winnberg
Daniel Kardum
Rasmus Nilsson
Christian Andersson
 
Andy Grahm
Rasmus Lundin
 
Avbytare:
Otto Ewesson
Daniel Lindström
Jimmy Rossander
Emil Svensson
Tim Hansson
Agron Fetahi

VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info