Hoppa till sidans innehåll

Storseger mot Knislinge

25 FEB 2017 18:40
På en solig konstgräsplan i Glimåkra var det så dags för vår första 90minuters match för året.
  • Skapad: 25 FEB 2017 18:40

På motståndarsidan stod division 6 laget IFK Knislinge. Matchen inleddes med den förväntade matchbilden där vi var det dominerande laget med ett stort bollinnehav. I den 7 minuten gör sig Anton Nordfeldt fri och drar iväg kanonen som träffar ribban och Oscar nickar in 1-0 på returen. 3 minuter senare har vi ett fint samspel som avslutas med inspel utav Oliver till Oscar, 2-0. Vi fortsätter att skapa målchanser men får vänta i tolv minuter innan Oscar gör sitt tredje för dagen efter en klasspassning utav Ralle. Vi borde gjort ett par mål till innan paussignalen låter men är inte tillräckligt kliniska i våra avslut men vi skapar dem vilket är viktigt i sig. 

I paus görs sex spelarbyten och tre postitionsförändringar. Inledningen utav den andra halvleken har vi svårt att hitta rätt i våra positioner inledningsvis och vi drar på oss en straff. Knislinge sätter säkert bollen i mål. Efter en kvart av andra halvleken börjar vi dominera igen och våra motståndare visar tydliga tecken på trötthet. Jonas dundrar in 4-1 efter pass från Oscar. Fem minuter senare slår Jonas en hörna som Calle gör mål på. Ralle gör sedan 6-1 efter en fin pass utav Anton och slutligen gör Fredrik 7-1 efter en pass från Ralle. 

Sammanfattningsvis: Vårt spel var bra i delar utav matchen där vi hade god rörelse och snabba passningar. Vi har flera fotbollskloka spelare och när det fungerar så är vi riktigt bra. Ju närmre serien vi kommer desto tydligare kommer detta att bli. Vi skapade så pass många chanser att vi utan tvekan borde gjort 3-4 mål till. I inledningen utav den andra halvleken har vi det svårt att hitta rätt defensivt men även offensivt då vi får med oss få spelare på motståndarens planhalva. Vi visar goda tendenser som under veckorna framöver kommer att bli starkare efter hand. Nu väntar träning under veckan som avslutas med match mot Yngsjö på lördag.

Forza VMA 

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info