Hoppa till sidans innehåll

Tappade poäng mot Lönsboda

11 MAJ 2016 22:23
Idag tappade vi våra första poäng i årets serie.
  • Skapad: 11 MAJ 2016 22:23

Vi inleder matchen med mycket bollinnehav och vi mötte ett lag som låg väldigt lågt i banan. De var inte intresserade utav att anfalla med mer än två spelare. Vi skapade chanser mot Lönsboda men inte de stora chanserna. Vi försöker skruva upp tempot i matchen men våra motståndare ville något annat då de vid varje inkast, inspark och avblåsning tog extra lång tid på sig. De hade bestämt sig för att gneta till sig poäng ikväll. Vi går till paus med 0-0 och vi lägger upp en taktik i paus som ska ge oss större möjlighet att ta hem segern. 

Direkt efter paus var det Lönsboda som tilläts ha boll och i en djupledslöpning blåser domaren straff då vår spelare trycker till sin motståndare som då faller. Straffen sätter Lönsboda säkert och vi hade nu 40 minuter på oss att få ett bra resultat med oss hem. Vi höjer vår energinivå och Oscar kvitterar i den 60 minuten. Vi ville mer och vi hade chanser att avgöra vilket även Lönsboda hade på sina fasta situationer. 

 

Men hur vi än försökte så hade vi det svårt med att luckra upp ett försvar som bestod utav stort sett 8 utespelar + målvakt. Matchen slutar till vår frustration 1-1. 

 

Summering: Vi kom inte upp i nivå i vårt passningsspel och snabbheten i vårt passningsspel vilket var tacksamt för Lönsboda. Vi möter ett Lönsboda som gör allt för att störa vår vilja att öka tempot i matchen och de gör det svårt för oss att komma till avgörande lägen. Lärdomarna av matchen är flera och redan imorgon analyserar vi matchen tillsammans och försöker förhindra att det upprepas igen. 

 

Vi kommer tillbaka!

Skribent: Stefan Persson
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info