Hoppa till sidans innehåll

Tredje raka segern

22 APR 2017 18:55
Match på bortaplan mot Fjälkinge idag i den tredje omgången.
  • Skapad: 22 APR 2017 18:55

Båda lagen kom från segrar och det var två segervissa gäng som möttes. Blåsten var stark och gjorde en stor påverkan matchen igenom men allra mest i den första halvleken.

Vi tog tag i taktpinnen direkt och hade ett stort bollinnehav med en mängd farliga fasta situationer. Fjälkinge kom runt ett par gånger och slog inlägg utan att det blev farligt. I den 22 minuten bryter Anton igenom efter att ha tunnlat Fjälkinges mittback och han placerar säkert in 1-0. Fem minuter senare var det dags igen efter en hörna som går ut till Anton igen och han drar på vilket resulterar i mål.Ralle spelar fri Kevin som lägger in trean efter dryga halvtimmen. De tre målen blir inte fler innan paus. Efter pausen fokuserar vi på att inte ge bort fel ytor till våra motståndare och de skapar ingenting under resten utav matchen. Vi har några chanser men den andra halvleken kontrollerar vi på ett effektivt sätt och tre nya poäng är våra. 

Summering: 6-0 9 poäng innebär en bra start på säsongen och vi har blivit mycket bättre på att minimera risker och möjligheter för våra motståndare att skapa chanser. Vi skapar ett flertal läge varje match och har ökat vår effektivitet kring de klara chanserna. Vi kommer att fortsätta jobba hårt för att förlänga segersviten och göra allt för att hålla nollan framöver. På måndag är det U-lagsdags på Ädlavallen mot Fjälkinge och på torsdag möter vi Kiaby med A-laget i Vånga. 

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info