Hoppa till sidans innehåll

Trots stort spelövertag....

30 MAJ 2015 17:28
..blev det förlust idag mot Önnestad borta med 0-2.
  • Skapad: 30 MAJ 2015 17:28

Första 10 minuterna utav matchen var Önnestad det spelförande laget men sedan var det vi för hela slanten. Vi rullade upp Önnestad gång efter annan men det var de som tog ledningen på ett slumpinlägg som vi är tveksamma i vem som ska ta den och en motståndare kommer emellan 0-1. Vi fortsätter äga boll och rulla boll vilket i ett anfall ger oss en straff då Robin blivit nergjord. Tyvärr lyckas vi inte göra mål på straffen men fortsätter fram till paus att skapa halvchanser. I den andra förstärks spelbilden då Önnestad i stora delar utav andra halvlek har hela sitt lag på egen planhalva. Vi kommer runt men skapar inte det jätteheta läget och som så många gånger förr så lyckas det försvarande laget göra mål och denna gången på en frispark. 

 

Summering: Återigen säger folk "det vänder", "ni är bättre men saknar flytet" osv.. Hade vi fått poäng för alla klappar på axeln så hade vi varit överst i serien. Vi jobbar på och spelar enligt vår modell och det är klasskillnad på lagen idag men ändå förlorar vi. Vi gör inga mål trots chanser och blir otroligt hårt straffade på våra misstag. Ibland känns det som om våra motståndare aldrig missar när vi gör misstag. Vi fortsätter att jobba på och att vi snart måste få lite flyt i våra avslut. 

Kan inte heller låta bli att skicka en hälsning till den spelare i Önnestad som höll på att avsluta en ung spelares fotbollsspelande. Jag hoppas du får en lång avstängning då det du gjorde är bland det mest galna jag sett på en fotbollsplan. 

Skribent: Stefan Persson
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info