Hoppa till sidans innehåll

Vinst med 1-0 mot IK Tord

23 JUN 2010 21:14
En fenomenal Eklund i målet och ett heroiskt jobbande lag plus en del flyt. Så kan man kort sammanfatta kvällens match mot IK Tord från Jönköping.
  • Uppdaterad: 23 JUN 2010 22:55

Det är VMA som är bäst den första kvarten. Man har mycket boll och skapar flera fina lägen dock utan resultat. Efterhand så kommer gästerna mer och mer in i matchen och tar över initiativet. De har flera kanonlägen att ta ledningen. Men var det inte Eklund som stod i vägen så var det en stolpe eller ribba. Med bara halvtimmen spelat så får Björn Persson sitt andra gula kort och får lämna planen. Kort efteråt blir högerbacken Mattias Kardum skadad och tvingas utgå. Laget lyckas med viss möda hålla 0-0 halvleken ut.

I andra halvlek så märktes det verkligen att VMA var en man kort. Det blev inte bättre av att mittbacken Giselsson tvingades utgå p.g.a skada. Även om VMA då och då skapade en del lägen i sina spelvändningar så var det stor dominans från IK Tord. De hade flera riktigt heta lägen. Eklund tvingades till flera ytterst kvalificerade räddningar. Det var minst ett par gånger man var beredd att notera ett mål till gästerna. Men Eklund lyckades alltid på nåt sätt få en hand på bollen. Med kvarten kvar så springer Grahm på en långboll i duell med bortamålvakten. Grahm och målvakten når bollen samtidigt men i kontakten ramlar han och domaren dömer ytterst tveksamt till straff. Daniel Kardum skjuter straffen säkert i mål och VMA har sett till matchbilden mycket oväntat tagit ledningen. Bortalaget fortsätter sin dominans mot ett mycket tröttkört och en man kort VMA. Man lyckas dock hålla distansen ut och kan bärga sin tredje raka trepoängare.

VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info