Hoppa till sidans innehåll

Ännu en smärtsam förlust

28 APR 2018 19:51
Hemmapremiär mot Lunnarp och vi var fulla med energi för att ta en trepoängare.
  • Skapad: 28 APR 2018 19:51

Vi mötte ett Lunnarp som hade en vinst, en oavgjord och en förlust med sig under säsongsstarten. Matchen inleddes som med ett högt tempo och ett ständigt byte av bollinnehav. I den 22 minuten gör Lunnarp 0-1 på hörna. Vi tar därefter över matchen och har flera goda målchanser under halvleken. Oscar gör mål men domaren vinkar av för offside, tveksamt. Kevin får ett jätteläge helt fri framför mål men deras målvakt gör en superräddning. Robin har ett bra skott precis som Oscar men det är 0-1 i paus. 

I den andra halvleken är det vi som styr spelet totalt och pressar ner Lunnarp. Vi har även i denna halvlek flera chanser och våra motståndare har en bra chans som vår målvakt räddar. I den andra halvleken nickar Oscar men målvakten gör en sjukt bra räddning. Oscar blir nerdragen utav målvakten i en annan sekvens och alla på idrottsplatsen inklusive den assisterande säger att det är straff men huvuddomaren vinkar avvärjande, varför är det ingen som vet. Någon minut senare får vi åter ett jätteläge där Oscar nickar i insidan utav stolpen och rätt i famnen på en överraskad målvakt. Några minuter innan slutet slår Samme en frispark i ribban och på returen nickar vi över. I matchens slutsekunder får Oliver ett bra läge men tyvärr vill bollen inte gå i mål. 

Sammanfattningsvis: Vi har nu spelat fyra omgångar och vi har samlat på oss en seger och tre uddamålsförluster. Det känns otroligt märkligt att vi endast har tre poäng när vi presterat en bra fotboll i alla våra matcher. Mot Lund och Lunnarp har vi varit det bästa laget och skapat fler chanser än våra motståndare. Vi måste fortsätta att prestera så kommer det att vända framöver för i mina ögon hade vi lika gärna kunnat ha 10 poäng utan att det varit konstigt. Vi ger aldrig upp och vi kommer fortsätta att tro på oss själva vilket kommer att få oss att klättra i tabellen framöver. 

Forza VMA

! Vi skapar många målchanser

!! Vi släpper till få chanser idag

!!! Deras målvakt. 

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info