Hoppa till sidans innehåll

Årets första trepoängare

14 APR 2018 20:35
Veberöd borta och vi hade en massa återbud inför matchen där det var sjukdomar, resor, skador och högskoleprov som ställde till det.
  • Skapad: 14 APR 2018 20:35

Vi åkte till Veberöd för att möta ett lag som precis som oss förlorade premiären. Tre nya i startelvan jämfört med premiären. Oliver, Rasmus och Gustav var nya spelare i startelvan. 

Vi inledde med ett aggressivt spel och redan i den tredje minuten var Ström igenom men målvakten räddade. Två minuter senare blir Oscar fälld i straffområdet och domaren pekar på straffpunkten. Robin sätter bollen säkert i mål och vi leder med 1-0. Därefter spelas det en hel del på mittplan när Veberöd har bollen och de har ett skott på mål i halvleken. I den artonde minuten stötter Alle Ström in bollen i mål efter ett fint inlägg av Oscar. Vi har fler chanser under resten utav halvleken men lyckas inte göra mål. I pausen pratar vi om svagheter som vi upptäckt hos vår motståndare och redan fem minuter efter paus friställer Oliver en löpande Robin som skjuter in 3-0. Luften går ur Veberöd och vi har ett par riktigt bra chanser att gör ytterligare mål innan våra motståndare utnyttjar att vi tappar spelar högt och via ribban gör de 1-3 i den 69 minuten. Vi har friläge och bra skottläge att döda matchen men tyvärr blåser domaren straff till Veberöd i den 89 minuten. De slår en välplacerad straff i mål 2-3. Det är för få minuter kvar för att det ska bli spännande och domaren blåser vilket innebär årets första trepoängare är bärgad. 

Sammanfattningsvis: Vilken arbetsinsats laget gör och alla sliter verkligen 93 minuter för att vi ska få vår första trepoängare. Vi gör det onödigt spännande där jag tycker att vi var klart bättre än våra  motståndare. Målen vi släppt in hitills i serien har varit helt otagbara och det är bara att acceptera att det är en tydlig progression på alla sätt jämfört med division 5. 

! Kollektivet där vi jobbar för varandra.

!! Vår aggressivitet som ger oss många fördelar. 

!!! Vår segersång.

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info