Hoppa till sidans innehåll

En ny trepoängare

01 SEP 2018 20:26
Match idag mot bottenlaget Önneköp som är trots sin skrala poängskörd ett lag som ligger i och gör det svårt.
  • Skapad: 01 SEP 2018 20:26

En match där många säkert tagit ut tre poäng i förskott och att vi skulle göra många mål. 

Matchbilden var hela matchen att vi ägde boll mot ett lågt stående motståndarlag som hade förhoppningar att ställa om på oss. Inledningsvis lyckades Önneköps taktik där de vill göra det trångt för oss och vi fick inte den fart på bollen vi ville ha. I den 13 minuten friställde Andreas en djupledslöpande Robin som satte bollen i mål. Under resten utav halvleken förde vi spelet men lyckades inte göra fler mål. 

I den andra halvleken får vi ett bra frisparksläge efter fyra minuter. Robin stegar fram och skjuter den över muren i krysset, helt otagbart. Därefter skapar vi många chanser och våra motståndare är nästan inte alls på vår planhalva under halvleken. Flera skott avlossas men deras målvakt antingen räddar eller så träffar vi inte målet. I den sista minuten utav matchen löper Elliot runt på kanten och spelar Felix som avslutar dagens målskytte med sitt 3-0 mål. 

Summering: Det viktigaste idag var att vi tog tre poäng och vi visste att det inte är lätt att vinna på beställning. Vi vinner rättvist och visar att vi har kvaliteter i laget. Nu tog vi oss över strecket med två poängs marginal och närmar oss det övre strecket då vi har fem poäng upp. Det är otroligt jämt i serien men det blir väl så när 7 av 12 lag involveras i upp och nedflyttning. Nu väntar en bra träningsvecka och på lördag tar vi emot Genarp som har fem matcher utan förlust med sig. En seger där hoppas vi. 

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info