Hoppa till sidans innehåll

En rejäl överkörning

21 MAR 2017 21:45
I lördags var det dags för ny match och återigen ett division 4 lag, Hanaskog.
  • Skapad: 21 MAR 2017 21:45

Ett kylslaget Maxilandia och våren lyste med sin frånvaro. En motståndare som ifjol trillade ur division 3 och nu satsar på nytt. Det visade sig från första domarsignalen att vi var det bättre laget. Vi hade en större beslutsamhet och löpvilja än våra motståndare. Efter 8 minuter hade vi haft tre bra lägen där vi kunde ha gjort något/några mål. Robin hittade Ola efter 11 minuter som sprintade ifrån sin markering och gjorde ledningsmålet. Halvleken fortskred med ett större bollinnehav för oss och vi skapade en  några chanser utan resultat. Våra motståndare hade ett gäng hörnor där bollen studsade hit och dit utan att komma till avslut. 1-0 i halvlek. 

I den andra halvleken blev vårt övertag ännu tydligare och chanserna blev fler. Efter ett enormt fint anfall utav flera inblandade, serverar Anton Elliot bollen och 2-0. Några minuter senare skjuter Robin och målvakten för sträcka ut men inte bättre än att Oscar kan placera in returen. Från det tredje målet var där bara ett lag på banan och det var VMA. Oliver passade till Oscars andra mål för dagen då han pangade in 4-0. I slutskedet utav matchen snodde Oliver bollen från motståndarens målvakt och fastställde slutresultatet till 5-0. 

Sammanfattning:  Ett resultat som är riktigt bra med 5 gjorda mål mot ett tamt Hanaskog. Vi har trots resultatet mer att jobba på och prestationen är långt ifrån fulländad. Vi kommer att fortsätta spetsa på vårt kollektiva arbete och på lördag kommer vi att spela årets sista träningsmatch, vi möter då Åsum på Maxilandia med start klockan 11.00.

Forza VMA

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info