Hoppa till sidans innehåll

Förlust mot Näsby

02 JUN 2018 08:26
Förlust mot Näsby med 3-1 på bortaplan.
  • Uppdaterad: 02 JUN 2018 08:27

Matchen inleddes i Näsbys då de skapade ett par lägen i inledning utav matchen. Efter tio minuter tycker jag att spelet jämnades ut och att vi successivt tog över mer och mer. Vi hade också flera möjlighet bla ett friläge som vi tyvärr inte satte i mål. Vi hade kontroll på matchen när Näsby efter att ha brutit bollen på mittplan några sekvenser senare så låg bollen i vårt mål. I bedrövelsen efter det första målet gjorde de sitt andra precis innan halvtid. 

I den andra styr vi spelet och har även här flera lägen med bla. en boll i stolpen. Våra motståndare tröttnar och vi rullar runt medans våra motståndare förlitar sig på djupledsbollar. Vi får en straff när det är 8 minuter kvar och Robin är säkerheten själv. Känslan är att vi kommer att få en farlig chans till men tyvärr blir det tvärtom då Näsby på övertid gör 3-1.

Summering: En fullt godkänd insats när vi själva har bollen och vi skapar chanser till att vinna en match. Tyvärr har hela säsongen sett som matchen igår då vi blir hårt straffade i form utav baklängesmål. Vi kommer att jobba vidare på att få ner insläppta mål och öka vår förmåga att ta vara på chanserna. Nu väntar tre formstarka lag Rydsgård, Janstorp och Veberöd på hemmaplan. Det är i att vända en motgång vi blir starka för att sedan rida på en framgång. 

Forza VMA

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info