Hoppa till sidans innehåll

Rapport från seniorerna

21 FEB 2019 11:45
Vi närmar oss mars månad och då kan det passa bra med en uppdatering kring seniorerna.
  • Uppdaterad: 21 FEB 2019 11:45

Året började på bästa sätt då vi segrade i futsalturneringen "Alliansen" för andra året i rad. Det var en extra bedrift att göra det med 6 av nio spelare som är fostrade i föreningen och övriga tre som spelat i föreningen som yngre seniorer. Det har gett oss en extra skjuts in i försäsongen.  Efter turneringen har vi tränat tre gånger i veckan och vi tränar på konstgräset i Kristianstad. Flera av våra spelare har uppmärksammats av föreningar i högre serier vilket är ett tecken på att vi har en bra och utvecklande verksamhet men vi är glada över att flera av spelarna valt att ta oss vidare i vår utveckling. Några spelare har lämnat och vi tackar dessa spelare för sina insatser. Samtidigt vill vi lyckönska dem i sina nya föreningar och säger på återseende. 

Spelare som lämnat:

Anton Nilsson lämnar för Glimåkra

Oliver Fransson lämnar för IFK Knislinge

Ola Lindahl lämnar för Balsby

Samuel Jonsson lämnar för Sölvesborg 

 

Vi har även flera nya spelare som blivit VMA:are och dessa spelare spetsar till och breddar vår trupp vilket gynnar vår konkurrenssituation, vilket förhoppningsvis gör oss till bättre spelare och bättre som lag. 

Nya spelare:

Niclas Carlsson kommer från IFK Knislinge. Spelat i VMA:s ungdomslag och har varit en av Knislinges bästa spelare och har agerat försvarare i Knislinge. 

David Winnberg kommer från Åsum BK. Har spelat i VMA tidigare och varit tränare i Åsum. En känslig fot och en blick för spelet som få andra mer offensiv än defensiv. 

Robin Winnberg kommer från Åsum BK. Hänger på brorsan till VMA och har varit trogen i många år. En placeringssäker och passningssäker spelare som gärna agerar på en kant.

Jimmi Rossander kommer från Åsum BK. Har spelat i VMA tidigare och är en offensiv spelare med bra avslutsförmåga men kan även inta en defensiv roll på ett mittfält.

Kalle Rydhög kommer från Nosaby. En poängmaskin som producerat assist och mål i massor under många år i division 2 och division 3. 

Rasmus Nilsson kommer senast från Nosaby. Har även han spelat i VMA tidigare och har nu efter drygt ett års uppehåll bestämt sig för att spela fotboll igen. Kan spela på flera positioner och är trygg med bollen. Bra blick för spelet och bra i duellspel. 

Rickard Ibrahim kommer från Näsby. En spelare som har division fyra rutin och agerar gärna på vänsterkanten. Bra skott och passningsfot.

Leon Kardum och Viktor Johnson är uppflyttade från de egna leden. 

Vi hälsar dessa spelare hjärtligt välkomna och önskar er lycka till. 

 

Vi ser på 2019 med tillförsikt och vi hoppas att vi tar nästa steg som lag. Ifjol gjorde vi flera riktigt bra matcher men dippade ibland alldeles för mycket vilket blev kostsamt. Vi kvalade oss kvar och den sista kvalmatchen gav oss möjlighet att visa hur bra vi kan spela vilket vi gjorde. Vi vann med 4-0 och det kunde blivit mycket mer. Vi fokuserar på att förbättra oss och våra prestationer under 2019. Det i sin tur kommer att innebära att vi sneglar uppåt istället för nedåt i tabellen. 

Vi börjar snart att spela träningsmatcher och vi hoppas att ni har möjlighet att följa oss på plats. 

2 mars VMA IK  - Ovesholm  12.00  Kristianstad Arena plan 2 (planen närmast Maxi)

6 mars  VMA IK - Nosaby  20.30   Kristianstad Arena plan 2

13 mars  VMA IK  - Mjällby U19   19.30  Hällevik konstgräsplan

24 mars   VMA IK  - IFÖ Bromölla A/U  14.00  Bromölla konstgräsplan

30 mars   VMA IK - Vanneberga  13.00  ev. Blekevallen / Åhus konstgräsplan  

 

Nu hoppas vi att 2019 blir ett grönvitt år och vi hoppas att ni supportrar fortsätter att stötta oss i med och motgång för ni är viktiga för oss. 

Forza VMA IK 2019. 

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info