Hoppa till sidans innehåll

Seger med 4-3 mot Glimåkra

21 JUN 2017 22:44
Vilken kväll det blev när VMA vände och vann med 4-3 mot Glimåkra.
  • Uppdaterad: 21 JUN 2017 22:57

Inför matchen fick vi ett sent återbud på Otto och den redan sargade truppen blev ännu tunnare. Detta gänget har dock en förmåga att jobba hårdare när det finns svårigheter runt omkring. Matchen inleddes med boll för Glimåkra då vi valde att de skulle få ha bollen en del i inledningen. I en fin kontring slår Anton in ledningsmålet efter målvaktsretur. Vi styr spelet och Glimåkra har nästan inga farligheter alls förrän de på två hörnor lyckas göra två mål och vi var i underläge. Då får Elliot skottläge utanför straffområdet efter en fast situationen och får en sådär härlig träff där bollen inte känns när man träffar den och det är kvitterat. Vi vinner första halvlek på poäng.

I den andra fortsätter matchbilden och i den 60 minuten inträffar en omdiskuterad situation och det innebär straff och 3-2 till Glimåkra. Vi trummar på och tar över matchen helt. Vi skapar flera bra chanser där vi borde gjort mål men vi får vänta tills den 80 minuten då Oscar lossar kanonen och Oliver dundrar in 3-3 i nätmaskorna. Endast en minut senare frispelar Ola samme Oliver som skjuter men målvakten räddar ut i stolpen , Oliver hinner dock slå returen från stolpen 4-3 till VMA. 

Summering: En otroligt stark laginsats där vi verkligen jobbade för varandra och aldrig ger upp. Vi vet att vi säljer oss dyrt och det ska mycket till för att vinna över oss. Hela laget förtjänar beröm för sin insats och dessa 3 poäng kommer att väga väldigt tungt när serien summeras i höst, det vill jag lova. Nu går vi på en välförtjänt sommarledighet där vi ska ladda batterierna inför de avgörande 9 matcherna i höst. Vi har gjort en bra säsong hittills och den kommer bara att bli ännu bättre. Glad midsommar till alla VMA:are.

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info