Hoppa till sidans innehåll

Seger mot Rydsgård

09 JUN 2018 09:35
Seger med 1-0 mot Rydsgård på hemmaplan i kvällens match.
  • Skapad: 09 JUN 2018 09:35

Ett par nya namn i truppen idag då Calle Rosdahl gjorde debut i VMA - tröjan och efter lång frånvaro pga skada var David Bredberg med i truppen för första gången. 

Vi mötte ett Rydsgård som innan matchen var på fjärde plats i tabellen och har varit i god form under de senaste veckorna. 

Vi börjar bra i matchen och vinner flera dueller på mittplan och i den åttonde minuten har vi en dubbelchans där målvakten räddar första läget och på vårt andra avslut gör han på nytt en räddning. Calle presenterar i sig i den 13 minuten då han skjuter ett hårt skott precis utanför mål. På hörna blir Matte friställd men får inte tryck eller placering på nicken. Ett par minuter senare träffar Robin stolpens insida och vi hade nu samlat ihop till mål men då slarvar vi och tappar boll vilket resulterar i bra avslutsläge för Rydsgård men de missar målet. Oscar prövar bössan men målvakten räddar när halvtimmen var spelade. Robin hade ett par lägen till och även Rydsgård stack upp när deras forward drog till på volley och Ludde tippade bollen i ribban och över. 

Vi går till halvtidsvila med många positiva känslor efter en bra prestation. Redan två minuter efter paus får Ström friläge där målvakten räddar skott och returskott. Därefter blir halvleken väldigt ryckig eftersom det är många avblåsningar och små skadeavbrott. Jag tycker att när klockan närmar sig 65 min börjar vi ta över igen och i den 72 minuten dras Robin ner i straffområdet, vilket innebär straff till oss. Robin lägger den själv och säkert placerar  in 1-0 till oss. Rydsgård slår nu endast långa bollar men vi fredar oss bra och har flera bra lägen att döda matchen. Vi vinner matchen med 1-0.

Summering: En bra prestation där vi ställer upp för varandra på plan på ett härligt sätt. Vi tar jobbet för varandra och skapar många målchanser. Vi håller nollan för första gången i årets seriespel och det är vi självklart extra nöjda med. Gott att Calle är spelklar och är ett orosmoment för motståndarna. Gott att även Pierre och David är på gång. Nu väntar Janstorp på torsdag. 

!  Vi håller nollan.

!! Vi skapar massor utav målchanser.

!!! Vi gör det tillsammans. 

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info