Hoppa till sidans innehåll

Seger mot Yngsjö

04 MAR 2017 18:02
Match mot Yngsjö i ett kallt och ruggigt Åhus.
  • Skapad: 04 MAR 2017 18:02

Yngsjö spelar i division 6 och har ambitionen att ta steget upp i femman. Vi hade som mål att hitta tillbaka till vårt fina passningsspel och styra upp försvarsspelet. Matchens första halvtimme har vi mycket bollinnehav och spelar vägvinnande fram till motståndarens straffområde där vi har förtvivlat svårt och skapa chanser. I den 28 minuten slår Robin in en kantfrispark som styrs i mål utav en Yngsjöspelare. Sista 10 av den första halvleken låter vi Yngsjö äga boll och Jonas som stod i mål för dagen avvärjer ett bra läge för Yngsjö. 

I den andra halvleken jämnas spelet ut och målen kommer. Nästan direkt gör Yngsjö 1-1 efter att vi går bort oss och ger bort läget. Vi replikerar genom Rasmus som dundrar in 2-1 med en wobblande boll. Återigen är vi passiva och högst delaktiga i Yngsjös kvittering. Elliot nickar in 3-2 efter en fint inlägg utav Kevin. Vi skapar flera chanser och Kevin gör 4-2 när det är 10 minuter kvar. Vi blir återigen delaktiga i ett baklängesmål via en egen nick som serverar en motståndarspelare. Innan matchen är slut gör Ralle sitt andra för dagen och matchen slutar 5-3.

Sammanfattningsvis: 

En bra inledande 35 minuter där vi hittar tillbaka till vårt fina passningsspel och vi vet att får vi igång det så kommer vi att göra ett antal mål innan matchen når sitt slut. Vi visar tålamod och lugn i vårt spel. Det blir en hafsigare andra halvlek men vi visar ändå prov på goda beslut där vi skapar goda fördelar chanser. Tyvärr bjuder vi på 3 mål mot en motståndare som inte skapade så mycket under matchen förutom målen och deras chans i första halvlek. Vi önskar Yngsjö lycka till och de kommer säkerligen placera sig högt i division 6. Vi jobbar på för att höja vår egen prestation och nästa vecka är det dags för division 4 laget Hjärsås/Värestorp. 

Forza VMA.

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info