Hoppa till sidans innehåll

Summering så långt...

01 SEP 2019 08:54
Säsongen är inne i sitt slutskede och jag ska summera säsongen så här långt.
  • Skapad: 01 SEP 2019 08:54

Säsongen 2019 och det andra året i division 4. Vår målsättning under säsongen har varit att utveckla vårt spel vidare och att med de nyförvärv vi fått spetsa till vår utvecklingskurva. Under våren blandade vi en hel del resultatmässigt och var inte helt nöjda med maj månad. Sommarträningen körde igång i mitten av juli och vi gnuggade vidare på vår spelmodell. Vi satte målsättningen att bli bättre allt eftersom och gör vi det kommer vi att vara redo för ett kval. 

IFK Simrishamn var vår första motståndare efter uppehållet och vi gjorde en bra första halvlek, 2-0 till oss i paus. I början på andra släpper vi in två snabba mål och i matchens slutskede gör de två mål till. 

Några dagar senare åkte vi till Vanneberga för derby. Matchen blev som förväntat att vi ville rulla boll och de körde mer på energi och längre bollar. I andra halvleken är bollinnehavet väldigt stort för oss men vi fick vänta till minut 90 innan Rydhög avgjorde matchen. 

Revansch fick vi mot Hörby tre dagar senare och vi var helt överlägsna. 

För en dryg vecka sedan åkte vi till Rydsgård för slaget om andraplatsen och det märktes att det var två bra lag som möttes i matchen. Mitt i halvleken har vi ett fint kombinationsspel och friställer Rosdahl som yttersidar in ledningsmålet. I början på andra halvlek kvitterar Rydsgård och det märks att de flyttat upp positionerna. Mitt i halvleken gör de även 2-1 men vi kommer inte att ge oss. Vi organiserar om i laget och får nästan genast resultat då Robin flyger upp i luften och skallar in kvitteringen. Vi bestämmer oss för att gå för en trea och i matchens sista minut friställer vi Rydhög som smaskar upp 3-2 i nättaket. 

Igår var det så derbymatch mot Osby och det var tydligt att lagen låg i olika delar av tabellen. Vi sprudlar av självförtroende och de tvärtom. Vi leder med 3-0 i paus efter 2 mål av Oscar och 1 av Robin. I början på andra gör vi 4-0 Oscar och 5-1 Robin innan Oscar avslutar med sitt fjärde mål för dagen 6-1. 

Vi har nu fyra matcher kvar och är i en bra form inför avslutningen. Just nu ligger vi på en andra plats och det ryktas även att Skånes bästa två i division 4 får en direktplats upp till trean. Just nu är vi tre poäng efter den bästa tvåan men vi kommer att göra allt vi kan för att ta fyra segrar och sen får vi se hur långt det räcker. 

TACK FÖR ERT FANTASTISKA STÖD ALLA NI SOM FÖLJER OSS MATCH EFTER MATCH. 

Forza VMA

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info