Hoppa till sidans innehåll

Tillbaka med besked!

19 AUG 2016 22:17
Efter förra helgens svaga insats så har vi gjort en riktigt bra träningsvecka med högt tempo. Vi kom laddade till max inför kvällens match mot Farstorp.
  • Skapad: 19 AUG 2016 22:17

Farstorp har haft det tungt sedan vi möttes sist men även de var taggade ikväll. Matchen inleddes med att vi visade en aggressivitet som inte sett sedan i våras. Vi var på våra motståndare som iglar och skapade flera bra chanser. Var inte målvakten i vägen så var det stolparna. Flera riktigt bra kombinationer bjöds vi på och vi bara väntade på mål för vår del. Då sticker Farstorp upp i det enda anfallet i den första halvleken men vår målvakt MaxLudvig gör en kalasräddning vid stolproten. Det var i stort sett den enda farlighet de hade på hela matchen. Vi skapada chanser på nick, skott, från höger och vänster men bollen ville inte in.

I pausen var det positiva tongångar och fokus på att ha tålamod. Direkt efter paus gör vi så 1-0 men det blir underkänt för att AD glömde höja flaggan!? mycket har man varit med om under året i division 6. I den 50 minuten gör så Oscar 1-0 efter ass från Samme.Fyra minuter senare gör vi 2-0 och det är ett av de vackraste mål under året då vi med 5 direktpassningar friställer Robin som gör målet.

Anton hinner inte komma i position efter inhopp förrän han blir målskytt efter 20 sekunder på planen. Oscar dundrar in 4-0 och avslutningsvis följer Fredrik med upp i anfallet och gör 5-0 efter retur.

Sammanfattning: En prestation som placerar sig bland de bästa under året då vårt passningsspel och presspel var riktigt bra. Positionmässigt ligger vi rätt både def/off och inställning är på topp. Alla spelare förtjänar beröm för kvällens insats och nu väntar Lönsboda hemma i nästa match. U -laget möter obesegrade Broby hemma på måndag. 

Forza VMA

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info