Hoppa till sidans innehåll

Uddamålsförlust mot serieledarna

05 MAJ 2018 18:30
Återigen lämnade vi matchen med noll poäng och idag mötte vi IFK Simrishamn på bortaplan.
  • Skapad: 05 MAJ 2018 18:30

Matchen inleddes med rasande fart och det var Simrishamn som chockstartade matchen med flera riktigt bra chanser första fem minuterna. Vi var inte alls med i inledningen och Simrishamn visade att de hade ett par riktigt bra spelare. Vi jämnade ut spelet och hade en bra period i mitten utav halvleken där vi skapar ett par chanser på fasta situationer. Några minuter efter det gör Simrishamn 1-0 genom deras duktige forward. 

I andra halvleken beslutar vi oss för att pressa högre och vi tar över matchen i den andra halvleken. Vi vinner boll på bra ställen och kan anfalla om igen. I mitten utav halvleken frispelas Robin men deras målvakt fredar sitt mål. Mitt i vårt spelövertag gör Simrishamn 2-0 och vi tappar fart tills vi tilldöms en straff som Robin sätter säkert i mål. Tyvärr kommer vi inte närmre i vår iver att kvittera och Simrishamn har flera bra kontringslägen men MaxLudvig räddar oss. 

 

Summering: Återigen en uddamålsförlust och det är surt att vi inte får någon poäng idag heller. Idag möter vi ett lag som är bättre än oss men vi jobbar oss in i matchen och visar att vi aldrig ger upp. Nu väntar en match mot Önneköp på onsdag och då ska vi ta en efterlängtad trea. 

Skribent: Stefan Persson
Epost: Adressen Gömd
VMA IK - Div 3 Södra Götaland, herr 2021
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info