Hoppa till sidans innehåll

Oskarshamn - VMA 2-1


Förlust borta i Oskarshamn med 2-1

 

Tyvärr blir det 6:e raka förlusten på bortaplan.

 

VMA har verkligen svårt att få till det på bortplan. Mot ett hemmastarkt Oskarshamn hade man inte mycket att sätta emot. Hemmalaget tar ledningen redan efter 45 sekunder. Under resten av matchen så är det inte många chanser som skapas. Oskarshamn kontrollerar händelserna och har de få chanser som skapas. Men det är ändå nära att VMA lyckas ordna en poäng då Grahm nickar in en kvittering med mindre än 10 minuter kvar av matchen. Men glädjen över målet varade inte mycket längre än några minuter. Oskarshamn gör 2-1 kort därefter och vinner fullt rättvist matchen.

I flera av de numera 6 raka bortaförlusterna så har laget periodvis spelat bra men inte alltid haft det rätta flytet framför mål. Så var inte fallet i Oskarshamn utan VMA gör en riktigt blek insats och förtjänade inga poäng med sig hem.

Det har ännu inte blivit några 3-poängare under höstsäsongen. Men då de två topplagen också har börjat tappa poäng så lever serien trots det även för VMA. Kanske dumt att fortsätta prata toppstrid under dessa omständigheter. Men serien har verkligen spetsat till sig och många av topplagen har kvar att möta varandra. Vi får hoppas på att laget kan ta en nödvändig trepoängare mot Växjö hemma på lördag. Lite självförtroende inför Bromölla derbyt och allt kan hända i de avslutande matcherna. Den eviga optimisten tittar alltid uppåt i tabellen, inte neråt.

Uppdaterad: 01 MAR 2009 02:53
VMA IK - HA Div.4 Östra
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info