Hoppa till sidans innehåll

VMA - Rödeby AIF 3-1


3-1 seger i årets sista match  

 

VMA vinner säsongens sista match med 3-1 mot Rödeby.

 

Årets sista match på Arkelstorps IP spelades mot Rödeby AIF. Hemmalaget hade inte mycket mer än äran och en 5:e plats i serien att spela om. För Rödeby gällde det desto mer då de vid en vinst hade möjighet att klara nytt kontrakt.

VMA:s första halvlek är ganska avslagen och det bjuds inte på nåt vidare skönspel. Rödeby som inte heller skapade alltför mycket tog dock ledningen efter en knapp halvtimmes spel. I andra halvlek tar hemmalaget sig trots allt samman och visar att man är ett betydligt bättre lag än Rödeby. Bortalaget har knappt ett skott på mål och VMA kan kvittera efter en kvart genom Grahm. Hemmalaget fortsätter att hålla i kommandot men det dröjer ända tills det endast återstår några minuter innan ledningsmålet 2-1 sitter. Målskytt än en gång är Grahm. Man spär sen även på med 3-1 genom Lundin i matchens sista minut. VMA vinner matchen fullt rättvist och Rödeby får ta nya tag i blekingefyran nästa säsong.

VMA avslutar den tunga hösten med två segrar och hamnar till sist på en 5:e plats. Bromölla vinner serien och spelar i tvåan nästa säsong. Tråkigt för oss att mista de härliga derbyna men kul för Bromölla. Vi gratulerar till seriesegern och önskar dem lycka till i tvåan.

 

Uppdaterad: 01 MAR 2009 02:37
VMA IK - HA Div.4 Östra
Limugnsvägen 4
291 55 Arkelstorp
Telefon: 0733091122
E-post: This is a mailto link

 

 

Ekvalls Fastigheter

 

mio logga

 

8313_web_130x40_c_pos_2

 

SKAFAB

 

ABK

Postadress:
VMA IK - Fotboll
VMA IK, Limugnsvägen 4
29155 Arkelstorp

Kontakt:
Tel: 0733091122
E-post: This is a mailto link

Se all info